De volgende stap...met jouw grote liefde

Op de mooiste dag van je leven verdient elk moment iets bijzonders. Met live muziek wordt jullie ceremonie een onvergetelijke ervaring die jullie liefde en verbondenheid viert op een unieke en persoonlijke manier.

In tegenstelling tot een cd of Spotify-afspeellijst, brengt live muziek een extra dimensie van emotie en betrokkenheid naar jullie huwelijksceremonie.

Het moment dat de bruid aan komt gelopen, het uitwisselen van geloften, de kus en de weg naar jullie toekomst samen als getrouwd stel als de ceremonie is afgelopen… Tijdens al deze momenten speelt muziek een grote rol en maakt live muziek dit nog unieker en onvergetelijker.

Om tijdens een bruiloft te mogen komen zingen is altijd weer een feestje. We leren elkaar een beetje beter kennen, gaan samen opzoek naar muziek die bij jullie en jullie ceremonie past en dat ik dat mag doen… dat ik het vertrouwen krijg om iets toe te mogen voegen op die mooie dag, dat blijft bijzonder!

Korte stappenlijst; Je huwelijk muzikaal laten opluisteren

  1. Kies een zang/muziekstijl die bij jullie past

    Houden jullie van klassiek, modern, nederlandstalig of misschien wel een bepaald thema zoals bijvoorbeeld musical? Geven jullie de voorkeur aan een mannen- of vrouwenstem? Of misschien is een duo wel heel mooi? Willen jullie dat er met een band meegezongen wordt of willen jullie live muzikale begeleiding?

  2. Zoek 1 tot 3 zangers en/of zangeressen die bij jullie passen

    Jullie kunnen gerust eerst kijken en vergelijken. Ga het gesprek aan. Hebben jullie een klik, past het repertoire en is er nog beschikbaarheid? ps, Veel muzikanten worden ruim op voorhand geboekt dus wacht zeker niet tot de laatste 6 maanden met het zoeken naar een geschikte muzikale omlijsting.

  3. Stem nummers en draaiboek af

    Samen met de zanger en/of zangeres van jullie keuze kunnen jullie op basis van het draaiboek en jullie eigen voorkeuren een mooi repertoire samenstellen. Vraag gerust naar tips want zo iemand ziet natuurlijk heel veel leuke én handige dingen op alle bruiloften die hij of zij mag zingen.

We willen live muziek, en dan?

Hoe ga ik te werk?

Op moment dat er een aanvraag bij mij binnenkomt is het natuurlijk allereerst van belang dat de datum beschikbaar is voor zowel mij als voor Serge. Wanneer dit het geval is krijgen jullie een reactie van mij via mail of telefonisch.
Op dat moment leg ik jullie iets beter uit wat jullie kunnen verwachten en vindt ik het fijn dat we elkaar al even gesproken hebben en dus ook een gevoel erbij hebben. Want als de klik er niet is, is het raadzaam om verder te zoeken.

Wanneer dit gesprek goed verloopt ontvangen jullie een overeenkomst waar onze afspraken in staan, die we tot dat moment hebben afgesproken. Hiermee komt jullie datum vast te staan in onze agenda en zijn jullie ook op de hoogte van onze algemene voorwaarden.

Wanneer deze overeenkomst getekend is plannen we een gesprek bij jullie of bij mij thuis om elkaar te ontmoeten. Tijdens dit gesprek leren we elkaar iets beter kennen en ben ik benieuwd wie jullie zijn, natuurlijk kunnen jullie dan ook alle vragen stellen waar jullie mee zitten. En gaan we natuurlijk opzoek naar de perfecte nummers voor jullie ceremonie.

Na dit gesprek krijgen jullie meestal “huiswerk” om eens goed en misschien ook anders naar muziek te gaan luisteren en hebben we daarna ook nog contact hierover. In de weken hierna komen jullie dan meestal zelf tot een definitieve keuze qua muziek en die koppelen jullie dan weer naar mij terug.

Vervolgens ga ik met Serge deze nummers instuderen en zorgen we dat het passend is bij jullie ceremonie.
Mocht het nodig zijn om tussendoor nog contact te hebben over muziek is dat natuurlijk altijd mogelijk en ben ik (bijna) altijd bereikbaar.

Als jullie dag is aangebroken zijn we ruim van te voren aanwezig om onze spullen op te bouwen, te sound checken en ook de ceremonie nog even met pastoor of ceremonie-spreekster door te nemen.

Na afloop van de ceremonie bouwen we onze spullen af en wensen we jullie natuurlijk alle geluk van de wereld samen!

Aansluitende borrelset

Laat dit speciale moment nog niet eindigen bij de ceremonie en voeg extra gezelligheid, sfeer en persoonlijkheid toe aan jullie borrel of toast door ook daar te kiezen voor live muziek.

Na de ceremonie spelen wij namelijk nog graag even door om ook dat moment dat beetje extra te geven. Dit kan aansluitend of op een later moment.

Dus mocht je na de ceremonie nog gezellig gaan borrelen met de gasten en willen jullie ook daar nog gezellige live muziek bij op de achtergrond dan is het mogelijk om nog een ‘borrelset’ bij te boeken. Hier is een combi prijs voor en is in de brochure terug te vinden.

*De borrelset is een vast repertoire waarbij de nummers van jullie ceremonie eventueel kunnen worden toegevoegd.