Het perfecte geheel

Een bijzondere manier om jullie liefdesverhaal, lifestory of medewerkersbedankje te combineren met muziek die daar perfect bij aansluit…

Bij een Muziekverhaal zoeken we naar fragmenten van liedjes die jullie verhaal nog meer kracht bijzetten. Een perfecte samenwerking tussen spraak, zang en live muzikale begeleiding op piano of gitaar.

Alles sluit hierdoor vloeiend op elkaar aan en wordt daardoor een prachtig en kloppend geheel.

Met Muziekverhalen vertellen we de verhalen van mensen en gebruiken we muziek om dat verhaal, en dus ook de emoties, te versterken.
Dit kan natuurlijk tijdens een huwelijk of uitvaart, maar kan ook heel goed worden ingezet tijdens een bedrijfsfeest of een jubileum waarbij je graag eens wilt terug kijken op wat er eigenlijk allemaal is gebeurd.

Huwelijksvoltrekking met een Muziekverhaal

Jullie huwelijksceremonie is het moment van de dag, dan verklaren jullie ten overstaan van iedereen die jullie dierbaar is jullie liefde voor elkaar. En dat willen jullie vormgeven op een manier die bij jullie past; met een mooi persoonlijk verhaal om de ceremonie ook echt jullie ceremonie te maken en met muziek waar jullie mooie herinneringen aan hebben. Misschien wel het nummer waar jullie voor het eerst op gezoend hebben? Of dat nummer dat op de radio was toen jullie besloten écht voor elkaar te gaan of ……….

Met muziekverhalen verbinden we alles wat jullie ceremonie persoonlijk maakt in 1 verhaal.

Samen met jullie geven we vorm aan het inkleden van de ceremonie, maken we jullie verhaal ook echt over jullie en versterken de liedjes het gevoel dat we meegeven. Alles wordt begeleid door live piano- of gitaarmuziek waardoor jullie moment een heel bijzonder (muzikaal) tintje krijgt.

Een muzikaal levensverhaal

Tijdens een afscheidsceremonie vervullen woord en muziek vaak een grote rol. Er  wordt een levensverhaal verteld, herinneringen opgehaald aan momenten samen en die worden vaak ondersteund met een aantal muziekstukken.

Doordat vaak veel losse elementen in een ceremonie worden verwerkt, denk aan verschillende sprekers met elk hun eigen verhaal en muziek die de familie heeft uitgezocht en eigenlijk niet aansluit bij het verhaal van de verschillende sprekers, ontstaat er geen geheel.
Geen moment waarin je volledig opgaat in het afscheid, geen moment waarin je stapje voor stapje begeleidt wordt naar het moment dat je echt iemand moet laten gaan.

​Een muziekverhaal vertelt het verhaal van een persoon waar we van hielden. 1 verhaal, zorgvuldig samengesteld in de toon van het algehele gevoel dat we tijdens de ceremonie willen meegeven.
Samengesteld met behulp van familie en vrienden, verwoord onder begeleiding van een pianist of gitarist en afgewisseld met live gezongen muziek. Muziek en verhaal lopen feilloos in elkaar over waardoor een hele bijzondere en intieme sfeer wordt gecreëerd.

Bedrijfsfeestje of corporate event...

Stel je voor;
terwijl je jullie bedrijfsjubileum viert, wordt het verhaal van jullie reis als bedrijf verteld doormiddel van verhalen die vooraf door werknemers en klanten aan mij zijn verteld. Ik maak hier een compleet verhaal van en ga opzoek naar fragmenten muziek die hier bij passen. 

Door de emoties van het verhaal te versterken met muziek, creëer je een gedenkwaardige ervaring die jullie gasten nog lang zullen koesteren. 

Of het nu gaat om een jubileumviering, een productlancering of een teambuildings evenement, een Muziekverhaal voegt een uniek en gedenkwaardig element toe aan jullie bijeenkomst. 

Neem contact op om te ontdekken hoe we jullie verhalen kunnen transformeren met de kracht van muziek.