La Grande Suisse, plek met allure!

In La Grande Suisse verzorgen wij een afscheid waardig aan het leven dat we herdenken!

In 2020 opende het nieuwe crematorium in Maastricht, La Grande Suisse haar deuren. Een uitvaartlocatie met allure die verbouwd is met veel aandacht en respect voor de geschiedenis van het eeuwenoude pand. La Grande Suisse biedt mensen in en rondom Maastricht een bijzonder mooie plek om afscheid te nemen van hun dierbare.

Wij verzorgen in samenwerking met La Grande Suisse rouwbezoek, crematie en koffietafel op deze bijzondere plek die perfect vanuit Maastricht, Meerssen, Houthem, Valkenburg a/d Geul en omstreken te bereiken is.

Smeets uitvaartverzorging is gevestigd in Valkenburg a/d Geul maar wij verzorgen in heel zuid-limburg op elke gewenste locatie een mooie uitvaart.

La Grande Suisse Maastricht is gelegen aan de Mariënwaard 61, Maastricht.

Mogelijkheden

La Grande Suisse, het nieuwe crematorium in Maastricht, beschikt over twee mooie en sfeervolle zalen, beide voorzien van beeld- en geluidfaciliteiten, waar de uitvaartdienst kan plaatsvinden. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, kunt u kiezen voor de grote of kleine zaal. De grote zaal biedt aan maximaal 140bezoekers een zitplaats, uiteraard uit te breiden met staanplaatsen. De kleine zaal biedt maximaal 40 zitplaatsen. Samen met u stemmen wij de mogelijkheden binnen La Grande Suisse volledig af op uw wensen en het verwachte aantal gasten.

In de grote zaal is tevens een prachtige vleugelpiano aanwezig.

Bourgondisch napraten

De Bourgondische achtergrond van het zuiden, en zeker die van Maastricht, staat centraal bij de verzorging in de koffiekamer. Een uitgebreid foodbook is volledig afgestemd op samen genieten zoals wij Limburgers dat zo goed kunnen. De koffiekamer grenst aan een prachtige binnentuin en de serre verzorgt een heldere lichtinval. Aansluitend aan de crematieplechtigheid wordt u in de koffiekamer van La Grande Suisse in de watten gelegd zodat u kunt genieten van een heerlijke koffietafel in Maastricht waarbij het crematorium in Maastricht  veel aandacht heeft geschonken aan het gebruik van lokale producten. De koffietafelarrangementen vindt u hier.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een arrangement op maat. Hiervoor kunt u met Smeets uitvaartverzorging of La Grande Suisse contact opnemen.

Rouwbezoek in La Grande Suisse

La Grande Suisse, het nieuwe crematorium in Maastricht, biedt mooie warme opbaarkamers voor rouwbezoek.

Natuurlijk verzorgen wij ook een mooi rouwbezoek in La Grande Suisse. Smeets uitvaartverzorging is gevestigd in Valkenburg a/d Geul maar u kiest zelf of u in Maastricht in La Grande Suisse of in Valkenburg in ‘t Sterrenhuys op rouwbezoek wilt komen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor rouwbezoek, een uitvaart, crematie en/of koffietafel in La Grande Suisse in Maastricht? Neem dan contact met ons op!

Uiteraard kunnen wij u ook op basis van uw wensen een volledige en vrijblijvende offerte op maat maken. Wilt u zelf al een idee krijgen van de uitvaartkosten? Probeer dan eens onze uitvaartkostencalculator!

Meer informatie over een uitvaart in Maastricht

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Maastricht, het nieuwe crematorium in Maastricht of een uitvaart in La Grande Suisse? Neem gerust  contact op  voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden. U kunt uiteraard met elke uitvaartverzekering bij ons terecht.

Of laat uw contactgegevens achter zodat wij met u contact op kunnen nemen.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden