Mooi afscheid nemen in Maastricht

Jullie wensen, daar draait het om!

We zijn gehecht aan de plek waar we wonen. Waar we herinneringen hebben die ons dierbaar zijn. Waar onze familie en vrienden zijn. Dan wil je ook afscheid nemen, daar waar de mooiste herinneringen liggen. Dat begrijpen we! Per 1 januari 2021 beschikt Smeets Uitvaartverzorging ook over een mooie en bijzondere afscheidsplek in Maastricht.

Waarom ver gaan als we ook heel mooi en bijzonder dichtbij huis afscheid kunnen nemen? Bij het regelen van de uitvaart is het fijn om persoonlijk te worden bijgestaan door iemand die bekend is met de regio en samen met u alle mogelijkheden en wensen bespreekt. Ons team van uitvaartbegeleiders staat voor kwalitatieve begeleiding in een eigentijds jasje.

Onze begeleiding bij een uitvaart richt zich op úw wensen!

Met aandacht voor één moment…

Zeker in tijden als deze merken we dat de persoonlijke benadering en begeleiding die we blijven bieden het verschil maakt. Afscheid nemen is een intensief en emotioneel moment. Dan is het fijn om iemand naast je te hebben staan waar je je fijn bij voelt. Een vertrouwd gezicht, bekend met de omgeving en met de stad Maastricht.

Meedenken in mogelijkheden in plaats van beperkingen en het persoonlijk contact. Want er kan vaak meer dan we denken.  Wij denken met u mee, want wij begrijpen hoe belangrijk het is om mooi afscheid te nemen.

Bij Smeets uitvaartverzorging draait alles om uw wensen!  Wij zorgen er vervolgens voor dat het mogelijk is.

Opbaring en rouwbezoek in Maastricht

Per 1 januari 2021 bieden wij ook de mogelijkheid tot het verzorgen van opbaring en rouwbezoek in Maastricht. U kunt dus naar eigen wens kiezen voor rouwbezoek en ceremonie in ’t Sterrenhuys, maar als u liever in Maastricht blijft kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om het rouwbezoek in Maastricht te laten plaatsvinden.

Meer informatie?

Neem gerust  contact op  voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden. U kunt uiteraard met elke uitvaartverzekering bij ons terecht.

Of laat uw contactgegevens achter zodat wij met u contact op kunnen nemen.

Oops! We could not locate your form.