[vc_custom_heading text=”gedenken, vieren, afscheid nemen…” font_container=”tag:h5|font_size:26|text_align:left|color:%23e5bd41″ use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeInUp”][split_line_heading animation_type=”default”]

Jullie moment, daar draait het om

’t Sterrenhuys biedt alle faciliteiten en mogelijkheden die we gewend zijn om op een mooie manier afscheid te nemen van iemand die ons lief was.

 

Steeds vaker hebben nabestaanden behoefte aan ‘een andere manier’ van afscheid nemen. Aan zelf meer invulling willen geven aan de uitvaart. Meer behoefte om op je eigen manier alles te kunnen doen.

Om dichtbij huis en in de eigen vertrouwde omgeving afscheid te nemen. Om ‘onder ons’ te zijn. Los van geloofsovertuiging, los van verplichte rituelen & gebruiken.

 

Want uiteindelijk doen we het allemaal op onze eigen manier, gewoon zoals we zijn.
Hoe mooi is dat![/split_line_heading]

[vc_custom_heading text=”” font_container=”tag:p|text_align:left|color:rgba(255%2C255%2C255%2C0.7)” use_theme_fonts=”yes”]
[split_line_heading animation_type=”default”]

Met aandacht voor één moment…

[/split_line_heading]

‘T STERRENHUYS

Is onze manier om nabestaanden alles te kunnen bieden waar zij behoefte aan hebben. 

In ‘T STERRENHUYS draait alles om u!  

Een prachtige plek om in intieme kring afscheid te nemen en waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Binnen en buiten lopen in elkaar over waardoor een gevoel van rust en privacy wordt gecreëerd. Een intieme, mooie plek voor een rouwbezoek of het houden van een ceremonie voor maximaal 45 personen.

Een plek waar geen blik op het horloge wordt gegeven, of waar je je moet houden aan een vaste zaalopstelling. Een plek waar nabestaanden volledig de ruimte krijgen om op hun manier invulling te geven aan een afscheid. Waar wij het waarmaken en respecteren van wensen centraal zetten.

‘T STERRENHUYS beschikt naast een ceremonieruimte ook over 2 mooie, ruime afscheidskamers. Geen kleine hokjes maar een warme kamer waar families samen kunnen komen. Bijzonder is de mogelijkheid om te kiezen voor een bedopbaring. Dit biedt een bijzondere en warme mogelijkheid naast de opbaring in een uitvaartkist.

Binnen de huidige maatregelen kunnen 8 respectievelijk 12 personen tegelijkertijd in onze afscheidskamers.

Alles draait om hoe u het wilt! Wij zorgen er vervolgens voor dat het mogelijk is…

[divider line_type=”No Line” custom_height=”50″]
[vc_custom_heading text=”‘T STERRENHUYS is er voor iedereen” font_container=”tag:h5|font_size:20|text_align:left|color:%23e5bd41″ use_theme_fonts=”yes”]

Ook als u de uitvaart door een andere uitvaartondernemer dan Smeets uitvaartverzorging of door uw uitvaartverzekeraar laat verzorgen, bent u zowel voor opbaring en rouwbezoek als voor het houden van een ceremonie van harte welkom in ‘T STERRENHUYS.

De keuze voor een uitvaartverzorger is natuurlijk heel persoonlijk. Maar u wilt wel in Valkenburg afscheid nemen. Of u wilt de vrijheid hebben zelf invulling te geven aan de ceremonie.  Ook dan is het dus mogelijk om gebruik te maken  van onze ceremonieruimte.

[divider line_type=”No Line” custom_height=”20″]
[split_line_heading animation_type=”default”]

Eat well, Laugh often, Love much moment…

[/split_line_heading]

Samen eten is oude herinneringen delen en nieuwe herinneringen maken. Vaak komen de mooiste verhalen na de uitvaart, tijdens de nazit naar boven. Als iedereen bijelkaar zit, zoals je jarenlang samen hebben gedaan. Samen eten en drinken biedt troost en is een fijne manier om een beladen moment af te sluiten. Ook dat kan natuurlijk in ‘T STERRENHUYS. 

We hebben een mooi foodbook samengesteld om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Ook hierbij houden we natuurlijk weer rekening met uw wensen en is veel meer mogelijk dan de standaard ceremonieopstelling met koffietafel erna. Onze mooie privé tuin biedt vele mogelijkheden bij goed weer, ‘s avonds een informeel afscheid of Mémorie-avond met wat lekkers of knabbels en een drankje, een lunch met de uitvaartkist erbij. Het kan allemaal!

We informeren u graag over alle mogelijkheden!

[divider line_type=”No Line”][nectar_btn size=”jumbo” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”none” text=”download foodbook” url=”https://celineweerts.nl/wp-content/uploads/2021/06/Foodbook-t-Sterrenhuys-zomer-2021.pdf”]
[split_line_heading animation_type=”default”]

Meer informatie?

[/split_line_heading]

U kunt gerust contact opnemen (of laten opnemen door uw uitvaartverzorger) voor meer informatie met betrekking tot mogelijkheden en tarieven.

Of laat uw contactgegevens achter zodat wij met u contact op kunnen nemen.

[divider line_type=”No Line” custom_height=”20″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”400″]