Gewoon heel mooi afscheid nemen …

Aandacht en tijd voor nabestaanden, luisteren naar wensen en meedenken in nieuwe ideeën en mogelijkheden. Dat is wie wij zijn en hoe wij onze families willen begeleiden. Met mensen en hun wensen centraal, want wij begrijpen hoe belangrijk het is om mooi afscheid te nemen. De persoonlijke benadering en begeleiding die we blijven bieden maakt daarin het verschil, en dat mogen we al meer dan zestig jaar met veel liefde en toewijding doen.

Wij staan voor jou klaar! Om de uitvaart vorm te geven, maar ook eerder, om wensen en mogelijkheden te bespreken bij een kopje koffie.

AFSCHEID NEMEN IN 'T STERRENHUYS ...

In 2020 openden wij ’T STERRENHUYS, onze eigen uitvaartlocatie en ceremonieruimte.
Een mooie en warme plek om in eigen vertrouwde omgeving rouwbezoek en de afscheidsdienst te laten plaatsvinden.

’t STERRENHUYS biedt alle faciliteiten die je gewend bent van een crematorium of kerk, maar dan in een intieme huiskamersetting.
Waar geen blik op het horloge wordt gegeven en nabestaanden volledig de ruimte krijgen om op hun eigen manier invulling te geven
aan afscheid nemen van iemand die hen lief was. In ‘T STERRENHUYS draait alles om jullie!

Wij zorgen er vervolgens voor dat het mogelijk is…

m

VOORAF AL DINGEN REGELEN?…

Tijdens ons leven vinden er bijzondere mijlpalen plaats. Elk van deze gebeurtenissen heeft een speciale waarde en creëert daarmee een blijvende herinnering. Een overlijden is ook zo’n bijzondere mijlpaal. Een uitvaart kun je echter maar één keer (goed) doen. Daarom is het belangrijk om tijdens ons leven stil te staan bij onze uitvaartwensen en deze vast te leggen.

Om jouw wensen vast te leggen hebben we een speciaal wensenboekje ontwikkelt. Ook kunnen we op basis hiervan al een indicatie van de uitvaartkosten voor je maken en wij bieden een UitvaartSpaarplan waarbij je voordelig geld opzij zet voor de uitvaart. Zo hoeven nabestaanden zich geen zorgen te maken over de financiële afwikkeling van de uitvaartkosten.

Na de uitvaart...

Voor veel nabestaanden begint rouw pas na de uitvaart. Echter zullen dan toch een aantal praktische zaken nog geregeld moeten worden. Om je enigszins wegwijs te maken hebben wij een aantal zaken al voor je gerangschikt. Hoe zit het bijvoorbeeld met social media accounts? Of de notaris? Ook ontvangt jij van ons (of is te downloaden) een praktische gids met checklists over alles wat er geregeld moet worden. Kom je er niet uit? Mariëlle heeft de opleiding tot nabestaandenbegeleider afgerond en kan jullie ook na de uitvaart met de meest voorkomende vragen ondersteunen.

Daarnaast hebben wij een prachtige eigen lijn met urnen, volledig natuurlijk en handgemaakt door Juxx Ceramics die zelfs geheel op maat naar eigen wens kunnen worden gemaakt. 

m
m

Onze galerij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim