[divider line_type=”No Line” custom_height=”500″]
[nectar_animated_title heading_tag=”h5″ style=”color-strip-reveal” color=”Accent-Color” text=”Ik wil mij aanmelden”][vc_custom_heading text=”U kunt zich hier aanmelden voor de uitvaart van Willem Tillie” font_container=”tag:h2|font_size:42|text_align:left|line_height:52px” use_theme_fonts=”yes”]

De plechtige uitvaartdienst zal plaatsvinden op zaterdag 26 september om 10.30 uur in de St. Martinuskerk te Geulle aan de Maas.

We verzoeken u vriendelijk uw gegevens en aanwezigheid door te geven.  Tevens ziet u een overzicht van de vragen die gesteld worden in het kader van de gezondheidscheck. Deze kunt u in één keer beantwoorden door het aanvinken van het juiste blokje.

Op de uitvaart- en of koffietafellocatie kan ter controle gevraagd worden of u zich heeft aangemeld en kan de gezondheidscheck nogmaals gevraagd worden.

Uw gegevens worden enkel en alleen gebruikt ten behoeve van eventueel bron- en contactonderzoek. Indien dit niet van toepassing blijkt, worden uw gegevens na 14 dagen verwijderd.

[divider line_type=”No Line” custom_height=”30″]

Aanmeldformulier voor het bezoeken van de uitvaart