Gewoon heel mooi afscheid nemen …

Aandacht en tijd voor nabestaanden, luisteren naar wensen en meedenken in nieuwe ideeën en mogelijkheden.
Dat is wie wij zijn en hoe wij onze families willen begeleiden. Met mensen en hun wensen centraal, want wij begrijpen hoe belangrijk het is om mooi afscheid te nemen.

De persoonlijke benadering en begeleiding die we blijven bieden maakt daarin het verschil, en dat mogen we al meer dan zestig jaar met veel liefde en toewijding doen. Wij staan voor jou klaar!
Om de uitvaart vorm te geven, maar ook eerder, om wensen en mogelijkheden te bespreken bij een kopje koffie.

Afscheid nemen in Ulestraten

We zijn gehecht aan de plek waar we wonen. Waar we herinneringen hebben die ons dierbaar zijn. Waar onze familie en vrienden zijn. Dan wil je ook afscheid nemen, daar waar de mooiste herinneringen liggen. Dat begrijpen we! Wij verzorgen daarom een mooi afscheid in Ulestraten.

Waarom ver gaan als we ook heel mooi en bijzonder dichtbij huis afscheid kunnen nemen? Bij het regelen van de uitvaart is het fijn om persoonlijk te worden bijgestaan door iemand die bekend is met de regio en samen met jullie alle mogelijkheden en wensen bespreekt. Ons team van uitvaartbegeleiders staat voor kwalitatieve begeleiding in een eigentijds jasje.

Jullie wensen, wij regelen het!

uitvaartwensen vasteleggen

Met aandacht voor één moment...

Zeker in tijden als deze merken we dat de persoonlijke benadering en begeleiding die we blijven bieden het verschil maakt. Afscheid nemen is een intensief en emotioneel moment. Dan is het fijn om iemand naast je te hebben staan waar je je fijn bij voelt. Een vertrouwd gezicht, bekend met de omgeving en met Ulestraten.

Meedenken in mogelijkheden in plaats van beperkingen en het persoonlijk contact. Want er kan vaak meer dan we denken.  Wij denken met julliue mee, want wij begrijpen hoe belangrijk het is om mooi afscheid te nemen.

Bij Smeets uitvaartverzorging draait alles om jullie wensen!  Wij zorgen er vervolgens voor dat het mogelijk is.

Onze afscheidskamers en ceremonieruimte

Vlakbij Ulestraten ligt ons uitvaartcentrum; ’t Sterrenhuys. Een mooie en warme plek die alle faciliteiten biedt die je gewend bent van een crematorium of kerk, maar dan in een intieme huiskamersetting.

Waar geen blik op het horloge wordt gegeven en nabestaanden volledig de ruimte krijgen om op hun eigen manier invulling te geven aan afscheid nemen van iemand die hen lief was.  Een mooie en warme plek om in eigen vertrouwde omgeving rouwbezoek, mémorie-avond en afscheidsdienst te laten plaatsvinden. In ‘t Sterrenhuys draait alles om jullie!

Met de opening van ’t Sterrenhuys in 2020 kreeg onze uitvaartlocatie niet alleen een make-over maar ook een eigen ceremonieruimte. Wij vinden het belangrijk dat de families die wij begeleiden alle vrijheid kunnen krijgen en ervaren, zowel op het gebied van de invulling van de uitvaart als op het gebied van sfeer en setting. ’t Sterrenhuys biedt nabestaanden dat allemaal!

wat zijn de mogelijkheden bij een uitvaart
uitvaartkosten

Landschapsbegraafplaats Ulestraten

Landschapsbegraafplaats Ulestraten is een voormalig agrarisch perceel dat opnieuw is ingericht als natuurcompensatiegebied. Een afwisselend cultuurlandschap is gevormd. Met behulp van begroeide grondwallen is een indeling ontstaan met verschillende landschapskamers: een bloemenweide, fruitboomgaard, kersentuin en beukenbos.

Wij ondersteunen bij het verzorgen van een mooi afscheid op Landschapsbegraafplaats Ulestraten, de eerste en enige landschapsbegraafplaats van Zuid-Limburg. Door de indeling in verschillende landschapskamers komt de natuur hier in zijn mooiste vorm tot uiting.

Wij werken samen met de medewerkers van Landschapsbegraafplaats Ulestraten om ervoor te zorgen dat de uitvaart helemaal naar jullie wens is

Meer informatie?

Neem gerust  contact op  voor meer informatie met betrekking tot alle mogelijkheden. We maken dan een afspraak om even kennis te maken en nemen alle vragen die er eventueel zijn rustig door.

Is er een uitvaartverzekering? Ook dan kunnen wij de uitvaart helemaal verzorgen! In een kennismakingsgesprek leggen we van a tot z uit hoe het allemaal werkt en wat het betekent als je zelf voor een eigen uitvaartondernemer kiest.

Beelden spreken meer dan woorden

Graag laten we zien wie wij als bedrijf zijn, waar we voor staan en hoe wij samen een mooi afscheid kunnen vormgeven.