Laten we zorgen voor elkaar…

In een tijd waarin veel van ons wordt gevraagd, al is gevraagd en waarschijnlijk nog veel gevraagd gaat worden willen wij als Smeets uitvaartverzorging ons steentje bijdragen.  Maatregelen rondom het Corona-virus wijzigen voortdurend en hebben ook hun invloed op de uitvaart. Om families en nabestaanden zoveel mogelijk te helpen in een toch al drukke en moeilijke periode kunt u zich hier registreren voor de uitvaart en/of koffietafel.

Uw gegevens zullen enkel worden gebruikt ter overhandiging aan de uitvaart- of koffietafellocatie en dienen enkel en alleen in het kader van het bron- en contactonderzoek. Als er geen besmettingen gemeld worden zullen uw gegevens 14 dagen na de uitvaart vernietigd worden.

Helpt u ons mee zorgen voor elkaar?

[vc_custom_heading text=”Rondom het verzorgen en regelen van een uitvaart passen wij de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid toe. Meer informatie over maatregelen met betrekking uitvaarten vindt u op de pagina van de Rijksoverheid.” font_container=”tag:p|text_align:center|color:rgba(10%2C10%2C10%2C0.65)” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”right-to-left” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.rijksoverheid.nl%2Fonderwerpen%2Fcoronavirus-covid-19%2Fopenbaar-en-dagelijks-leven%2Fuitvaarten|title:Ga%20naar%20Rijksoverheid.nl%20|target:%20_blank|”]
[nectar_horizontal_list_item columns=”3″ column_layout_using_3_columns=”large_first” col_1_text_align=”left” col_2_text_align=”left” col_3_text_align=”right” col_1_text_element=”p” col_2_text_element=”p” col_3_text_element=”p” cta_1_open_new_tab=”true” font_family=”h4″ hover_effect=”default” hover_color=”accent-color” icon_family=”none” icon_size=”regular” col_1_content=”Dhr. Tillie” col_2_content=”St. Martinuskerk Geulle aan de Maas” cta_1_text=”aanmelden” col_3_content=”26-09-2020″ cta_1_url=” https://celineweerts.nl/tillie/”]

Wist u dat u ook afscheid kunt nemen in onze nieuwe ceremonieruimte ‘t Sterrenhuys?

‘t Sterrenhuys is speciaal bedoeld voor een afscheid tot 50 personen. Om tijd en rust,  in een kleiner gezelschap op een fijne en mooie plek te hebben. Om ‘onder ons’ te zijn. Los van geloofsovertuiging, los van verplichte rituelen & gebruiken.

Steeds vaker hebben nabestaanden behoefte aan ‘een andere manier’ van afscheid nemen. Aan zelf meer invulling willen geven aan de uitvaart. Want uiteindelijk doen we het allemaal op onze eigen manier, gewoon zoals we zijn.

Hoe mooi is dat!