Operationeel Teamleider Smeets uitvaartverzorging 28-32 uur

Vind jij het belangrijk om een verschil te kunnen maken en van betekenis te zijn voor mensen op één van de moeilijkste momenten in hun leven?
Maar ben jij ook een organisatorische spin in het web?

Voor de ondersteuning en aansturing van ons team vaste medewerkers en oproepkrachten zijn we op zoek naar een operationeel teamleider die ons wil helpen om families en belangstellenden een zo hoogwaardig mogelijke ervaring te bezorgen en die de backoffice van ons bedrijf strak onder controle heeft! Samen met je collega’s zorg je voor gastvrijheid, beleving en kwaliteit zowel op kantoor als tijdens een uitvaart.

Over Smeets uitvaartverzorging

Ons bedrijf bestaat sinds 1959 en heeft zich ontwikkeld tot een mooi familiebedrijf dat in heel Zuid-Limburg uitvaarten verzorgt en waar inmiddels de 4e generatie in 2017 het stokje heeft overgenomen. Vernieuwing en modernisering staan bij ons hoog in het vaandel. Een uitvaart vandaag de dag is niet meer hetzelfde als 10 jaar geleden en ons bedrijf dus ook niet. Gastvrijheid, beleving en het verzorgen van een afscheid dat past op een puur persoonlijke manier, dat is waar het bij ons om draait.

In 2020 openden wij daarom ook onze eigen ceremonieruimte, ’t STERRENHUYS. Een bijzondere plek die tegemoet komt aan de hedendaagse wensen van families op het gebied van afscheid nemen en die gastvrijheid en beleving ademt.

Wat wij verwachten van een operationeel teamleider bij Smeets uitvaartverzorging?

In de functie van Operationeel teamleider ben je verantwoordelijk voor een optimale beleving, het overtreffen van verwachtingen en een hoge gastvrijheidsfactor in combinatie met een optimale inzet van mensen en middelen. Door middel van het stroomlijnen van de interne en externe processen zorg je voor een gezonde bedrijfsvoering met als uitgangspunt de kernwaarden van ons bedrijf. Je geeft op menselijk doch resultaatgerichte manier leiding aan jouw team en implementeert nieuwe werkwijzen of producten. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de branche en vertaalt dit naar de eigen bedrijfsvoering. Daarnaast regel je ook uitvaarten en treedt je regelmatig op als voorganger en/of uitvaartspreker.

Als Operationeel teamleider rapporteer je direct aan de algemeen directeur.

Herken jij jezelf in de volgende kernelementen?

 • Als Operationeel teamleider zorg je ervoor dat je teamleden goed functioneren en tot ontplooiing komen in hun rol. Je geeft situationeel en coachend leiding en begeleidt je teamleden in hun proces van goed naar beter.
 • Je bent georganiseerd en weet het overzicht te houden in drukke en hectische situaties. Je houdt altijd oog voor detail en weet medewerkers daarin mee te krijgen.
 • Je bent actief en zichtbaar in de regio en onderscheidt je als ambassadeur van ons mooie bedrijf.
 • De wensen en beleving van nabestaanden staan voor jou altijd op nummer 1. Alle operationele uitdagingen (want problemen kennen we niet) zijn daaraan ondergeschikt.
 • Demonstrate leadership is voor jou gesneden koek. Als meewerkend operationeel teamleider regel jij ook volledige uitvaarten. Hierdoor weer jij wat speelt bij nabestaanden , waar behoefte aan is en hoe ons bedrijf verder kan excelleren.

Wie zoeken wij?

Het behouden én continue willen verbeteren van de kwaliteit ervaar je als vanzelfsprekend. Je werkt nauwkeurig en het zit van nature in je om service te verlenen. Je kunt goed samenwerken en weet als geen ander in te schatten waar families behoefte aan hebben. Je weet helder richting te geven aan je team en hebt affiniteit met hospitality en gastbeleving.

In de kern;

 • Je bent representatief, vriendelijk en gastvrij;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent betrokken en functioneert goed in drukke situaties;
 • Je bent een echte teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken;
 • Je bent enerzijds een people manager met een luisterend oor voor je medewerkers. Anderzijds ben je een realistische en besluitvaardige manager
 • Je weet jouw team mee te krijgen door jouw overtuigingskracht en je rust niet voordat alles op rolletjes loopt
 • Je hebt oog voor detail en een groot gastvrijheidsgevoel
 • Je bent analytisch sterk en kunt goed overweg met in ieder geval word, excell, outlook & powerpoint
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto
 • Vanwege het onregelmatige karakter van het werk ben je bereid in het weekend te werken en soms overuren te maken.

Ervaring is een soortgelijke functie is een pré maar niet vereist;

Wat bieden wij jou?

 • Een unieke werklocatie en afwisselende functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen input.
 • Een dynamische en vernieuwende omgeving met een gedreven team;
 • Een marktconform salaris op basis van de uitvaart cao, laptop, telefoon (of telefoonvergoeding), goede reiskostenvergoeding, flexibele werktijden, volop studie- en ontwikkelmogelijkheden en een moderne pensioenregeling.

Voor deze functie geldt een jaarcontract voor 28-32 uur met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd.

SOLLICITEREN?

Spreekt ons bedrijf jou aan, herken jij jezelf in de gevraagde kwaliteiten en ben jij degene die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie voorzien van motivatiebrief en cv naar [email protected]!
Sollicitaties kunnen ingestuurd worden tot en met vrijdag 15 september. Daarna zullen wij een selectie maken van de meest geschikte kandidaten en ontvang je een respons op jouw sollicitatie.

Heb je vragen naar aanleiding van de vacature deze dan ook gelieve enkel per mail te stellen via [email protected]

Gelieve geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.